Balotelli se uzalud obradovao Bešiktašu

U potrazi za novim klubom

Balotelli se uzalud obradovao Bešiktašu

"Mi želimo Balotellija i on želi nas", je izjava koju je Bešiktašov predsjednik Fikret Orman demantovao nakon što su je prenijeli brojni svjetski mediji. 

U Liverpoolu su jasno dali do znanja Balotelliju da može napustiti Anfield i potražiti novi klub, a među klubovima koji su navodno bili zainteresovani za njegove usluge u ovom prijelaznom roku spominjao se Bešiktaš. 

Ipak, da od transfera u slavni istanbulski klub neće biti ništa potvrdio je i Fikret Orman. Predsjednik Bešiktaša je demantovao da je izjavio da se na listi želja nalazi Balotelli, što znači da od transfera u Tursku, neće biti ništa. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Balotelli trenutno proživljava veoma teške trenutke. Nakon očajnih sezona u Liverpoolu i Milanu u potrazi je za klubom koji će mu pomoći da se vrati u život. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti