"Balotellija nećemo, a o Džeki ćemo kasnije razmišljati"

Sve zavisi od Gomeza

"Balotellija nećemo, a o Džeki ćemo kasnije razmišljati"

U posljednje vrijeme inostrani mediji sve češće pišu o interesu Bešiktaša za Edina Džeku. 

Iako napadač bh. reprezentacije za jednu sezonu nije opravdao očekivanja i uloženi novac Rome, za njegove usluge na tržištu ne nedostaje interesa i među klubovima koji ga žele vidjeti u svojim redovima je i turski Bešiktaš. 

Rukovodstvo Bešiktaša je u proteklim danima obavilo pregovore s Džekom, no konkretniji potez po pitanju eventualnog transfera zavisit će isključivo od sudbine napadača Gomeza.

"Bešiktaš povezuju sa Balotellijevim imenom, no u tim pričama nema ništa. Naš prioritet je da ostane Gomez. Džeko? O njemu ćemo razmišljati kada budemo znali šta je Gomez odlučio", izjavio je Erdal Torunogullari iz uprave Bešiktaša. 

I dok se u Bešiktašu potajno nadaju Džeki, trener Rome je svaku špekulaciju odbacio riječima da bh. napadač ostaje na Olimpicu i sljedeće sezone.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije