"Balotelliju trebamo odsjeći jezik, to je jedino rješenje"

Raiola o italijanskom napadaču

"Balotelliju trebamo odsjeći jezik, to je jedino rješenje"

E. Čaušević

Fudbaleri Nice večeras igraju na domaćem terenu protiv Montpelliera, ali će biti oslabljeni jer ne mogu računati na Marija Balotellija.

Italijanski napadač propustit će naredne dvije utakmice jer je u proplom kolu protiv Lorienta dobio direktan crveni karton. Balotelli je psovao glavnom sudiji, a ovaj mu je sasvim opravdano pokazao put ka svlačionici.

Disciplinska komisija Ligue 1 objavila je sinoć da je Balotelli kažnjen sa dvije utakmice neigranja, ali da će u slučaju svakog narednog isključenja odmarati najmanje tri utakmice. Nakon ovog saopštenja oglasio se njegov agent Mino Raiola koji je ponudio rješenje za problematičnog Balotellija.

"Znam šta ćemo! Trebamo mu odsjeći jezik i sve će se riješiti. Ne trebate pričati da bi igrali fudbal i zato će on moći živjeti bez jezika. On više nema izgovora jer zna da ove stvari ne smije više raditi. Žao mi je njega, ali i Nice", rekao je Raiola.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi