Bandalovski poslao pismo koje tjera suze na oči

Bugarin se oprostio od Partizana

Bandalovski poslao pismo koje tjera suze na oči

D. Vejo

Ivan Bandalovski od danas više nije fudbaler beogradskog Partizana.

Saradnja sa crno-bijelima je nakon skoro dvije godine danas okončana. Ipak, sada već bivši štoper tima iz Humske, poslao je emotivno pismo kako svojim saigračima tako i navijačima popularnim Grobarima.

"Danas je za mene najteži dan u fudbalskoj karijeri. Nakon skoro dvije godine napuštam klub u kojem sam na svakoj utakmici ostavio i posljednji atom snage. Trenutke igranja u Evropi i u Srbiji nikada neću zaboraviti. Život je takav, nepredvidiv ali šta da se radi. Dragi moji saigrači, u meni imate najvećeg navijača. Volim vas sve", napisao je na jednoj od društvenih mreža Bugarin, Ivan Bandalovski.

Još uvijek nije poznato u koju će to novu sredinu otići iskusni štoper.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi