Optimizam na Koševu

Bandović i Džakmić: Dat ćemo sve od sebe da prođemo

E. Škorić

Golman Sarajeva Dejan Bandović najveći je krivac za poraz Sarajeva u Tirani protiv Kukesija u prvom susretu drugog pretkola Evropske lige.

Bandović je imao kikseva u Tirani, pa Kukesi na Koševo dolazi s golom prednosti (3:2). 

"Mislim da šef i igrači nisu krivi za poraz u Albaniji. Jedini krivac sam ja. Nisam imao priliku da ovo ranije kažem, pa to sada govorim, mislim da imamo dobre šanse da prođemo dalje, bolja smo ekipa i nadam se da ćemo sutrašnje utakmice krenuti sa serijom dobrih rezultata", kazao je golman Bandović, dok je kapiten Muhamed Džakmić također uvjeren u prolaz.

"Svjesni smo važnosti utakmice, znamo koliko bi pobjeda i prolaz dalje značila i navijačima i klubu i čitavom gradu. Prvu utakmicu smo odigrali  tako kako smo odigrali, sada moramo dati sve od sebe i maksimalno se potruditi da prođemo dalje i da greške svedemo na minimum".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.