Bane Ivanović otkrio tajni adut Srbije na Mundijalu?

Dragulj koji se povezivao i sa BiH

Bane Ivanović otkrio tajni adut Srbije na Mundijalu?

E. Škorić

Kapiten Srbije Branislav Ivanović najavljuje neke nove zvijezde u timu Srbije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji narednog ljeta.

Srbija se plasirala na Mundijal i to je veliki uspjeh za naše komšije, no tim Slavoljuba Muslina ima želju da i na velikoj smotri napravi nešto pozitivno, a za uspjeh im treba i dodatnih snaga.

Tako je Bane Ivanović, koji igra u Rusiji, tamošnjim novinarima "slučajno" otkrio tajno oružje njegove selekcije.

"Andrija Živković, Sergej Milinković-Savić, koji već igra na visokom nivou za Lazio. Svi govore o Nemanji Radonjiću iz Zvezde. Vukašin Jovanović je velika nada. Golman Predrag Rajković već nekoliko godina nastupa u inostranstvu. Uvjeren sam, Srbija će imati dobar tim, kao i uvijek", kazao je Ivanović.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Milinković-Savić je igrač Lazija, spominjalo se da bi mogao igrati za Crnu Goru ili čak za BiH odakle mu je otac, ali po svemu sudeći će ovaj dragulj iz Serije A zaigrati za Orlove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi