Banega se ekspresno vraća u Španiju?
Foto: EPA

Na meti Atletico Madrida

Banega se ekspresno vraća u Španiju?

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Ever Banega prošlog ljeta stigao je u redove Intera kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Sevillom.

Banega na kraju prošle sezone nije želio potpisati novi ugovr sa Sevillom s kojom je osvojio Evropsku ligu jer je dobio ponudu Intera. Argentinac je odlučio karijeru nastaviti na Meazzi, ali već se počelo špekulisati da bi nakon jedne sezone ponovo mogao promijeniti sredinu.

Naime, italijanski mediji prenose danas da bi se 28-godišnjak mogao vratiti u Španiju, ali ovaj put u dres Atletico Madrida. Diego Simeone izrazio je želju da dovede Banegu u Atletico jer smatra da bi se argentinski veznjak savršeno uklopio u njegovu taktiku.

Još uvijek nije poznato da li će Inter dozvoliti da Banega napusti klub jer je pokazao ove sezone u nekoliko utakmica da se radi o sjajnom igraču. Ipak, očekuje se da Inter na ljeto promijeni igrački kadar pa ne bi bilo iznenađenje da nakon samo jedne sezone odluče prodati Banegu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi