Banjalučanin ipak daleko od Crvene zvezde

Babić ne dolazi na Rajko Mitić

Banjalučanin ipak daleko od Crvene zvezde

D. Vejo

Mladi i perspektivni štoper Real Sociedada Banjalučanin Srđan Babić, neće biti novo pojačanje Crvene zvezde kako je to prethodno bilo najavljivano.

"Problem" pravi njegov trenutni klub, koji Babića ne pušta u Beograd. Naime, Sociedad ima druge planove za mladog štopera, koji je 2015. godine postao prvak svijeta sa U20 selekcijom Srbije.

Riječ je o tome da će on otići na pozajmicu, ali u jedan od španskih niželigaša. U prethodnih godinu dana, boravio je u Reusu, ekipu za koju je prikupio svega 11 nastupa, što je veoma malo za fudbalera koji je u usponu.

Babiću je sada prijeko potrebna igračka rehabilitacija, koju po svemu sudeći neće dobiti na stadionu Rajko Mitić, iako je bio velika želja rukovodstva crveno-bijelih.

Karijeru, ovaj 21-godišnji Banjalučanin počeo je u Borcu, da bi 2011. godine na poziv Vojvodine preselio u Novi Sad. Dobrim igrama u dresu nacionalnog tima, privukao je pažnju Real Sociedad u čije redove je prešao, a što mu je očigledno bio, krivi potez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi