Barbarez: HSV zbog Spahića treba slati cvijeće Bayeru
FOTO: EPA

HSV napravio dobar potez

Barbarez: HSV zbog Spahića treba slati cvijeće Bayeru

Proslavljeni bh. reprezentativac Sergej Barbarez u razgovoru za njemački Kicker pohvalio je Emira Spahića. 

Spahić je u HSV dospio nakon što je poslije incidenta na Bay-Areni dobio otkaz u Bayeru, a iako ima 35 godina na leđima, svoje zadatke na terenu ispunjava na pravi način i sve je izvjesnije da će dobiti novi ugovor. 

Da HSV nije pogriješio što je doveo Spahića potvrdio je i Barbarez.

"Za mene je HSV napravio odličan potez dovođenjem Emira Spahića. On je donio dozu stabilnosti u igri i smatram da čelnici kluba trebaju svakodnevno slati cvijeće na adresu Bayera jer su raskinuli ugovor i omogućili da on besplatno dođe u HSV", izjavio je Barbarez za Kicker i potom dodao: 

"Emir je vrlo direktan i ponekad oštro reaguje, ali u svakom slučaju klubu donese više koristi nego štete", zaključio je bivši kapiten bh. reprezentacije. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Barbarez je u prošlosti nastupao za HSV u periodu između 2000. i 2006. godine, a karijeru je okončao 2008. godine u Bayeru iz Leverkusena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi