"Barca nas ne može dobiti ni sa 12 igrača"
Foto: EPA

Kraljevi ne miruju

"Barca nas ne može dobiti ni sa 12 igrača"

E. Škorić

Real Madrid je sinoć s 3:1 slavio u Barceloni u prvom susretu Superkupa Španije, te je na pragu novog trofeja.

Real je bio bolji i zasluženo je slavio u Kataloniji, ali danas se najviše govori o suđenju  Ricarda de Burgosa Bengoetxea, koji je donio nekoliko čudnih odluka, a u Realu smatraju da ih je oštetio isključenjem Ronalda i tako što je dosudio penal nakon prekršaja nad Suarezom.

O 'lošem suđenju' govorili su Zinedine Zidane i Sergio Ramos, mada u Realu strahuju da bi Ronaldo mogao dobiti ozbiljnu suspenziju jer je, nakon što je isključen, gurnuo sudiju s leđa.

Bivši igrač Kraljeva Alvaro Arbeloa na Twitteru je ostavio nekoliko poruka, a frustriran suđenjem napisao je: "Barca nas ne može dobiti ni sa 12 igrača". 

Drugi meč finala igra se u srijedu na Santiago Bernabeu, nakon čega ćemo saznati koji španski velikan u novu sezonu ulazi s većim samopouzdanjem i još jednim trofejom u vetrinama. Jedno je sigurno, u novoj sezoni nas čeka zaista puno uzbuđenja u Španiji i ko zna šta će se sve još dešavati na relaciji Madrid - Barcelona.

A naslovnice uglednih listova u Španiji danas izgledaju ovako:

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi