Barca održala tajni sastanak sa Bellerinom?

Na pomolu veliki transfer

Barca održala tajni sastanak sa Bellerinom?

E. Čaušević

Čelnici Barcelone najavili su da će ovog ljeta sigurno dovesti nekoliko zvučnih pojačanja, ali će biti i onih koji će napustiti katalonski klub.

Barcelona na svojoj listi želja ima nekoliko fudbalera, ali će glavni cilj ove ekipe biti da dovede pojačanje na poziciji desnog beka. Na meti katalonske ekipe nalazi se fudbaler Arsenala, Hector Bellerin, kojeg Barca svim silama želi dovesti na Nou Camp.

Španski mediji objavili su danas da je sportski direktor Barce Robert Fernandez prije nekoliko dana otputovao u London kako bi razgovarao s Bellerinom. Navodno, oni su održali tajni sastanak na kojem su pričali o Bellerinovom dolasku u Barcu.

Prema pisanju Mundo Deportiva, Bellerin je zainteresovan da pređe u Barcu, ali neće biti lako da se ovaj transfer ostvari. Španski reprezentativac s Arsenalom ima ugovor do ljeta 2023. godine i sigurno je da će Topnici tražiti ogromnu sumu novca da ga puste u Barcu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi