Barca se od odlaska Neymara  želi zaštiti otkupnom klauzulom
FOTO: EPA

Neymaru novi ugovor i otkupna klauzula 250 mil. eura

Barca se od odlaska Neymara želi zaštiti otkupnom klauzulom

A. Beganović
Teme:

Aktuelni španski i evropski prvak, Barcelona, brazilskom fudbalskom majstoru Neymaru ponudit će novi ugovor.

U posljednje vrijeme mnogo se špekulisalo o Neymarovom odlasku iz Barcelone, a kako bi stali u kraj tim špekulacijama čelnici španskog i evropskog prvaka su odlučili ponuditi novi ugovor Neymaru.

Brazilcu će Barcelona ponuditi produženje saradnje do 2021. godine uz bolje finansijske uslove, ali će se zaštiti i otkupnom klauzulom vrijednom 250 miliona eura.

Podsjetimo, Neymar je u Barcelonu stigao 2013. godine, a još uvijek se ne zna koliko je španski klub na ime obeštećenja platio Santosu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U dresu Barcelone sjajni brazilski reprezentativac je odigrao 92 utakmica, postigao je 54 pogotka od čega 39 u prošloj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije