Barca spremila ponudu za Di Mariju

Katalonski Sport tvrdi

Barca spremila ponudu za Di Mariju

E. Škorić

Barcelona je pripremila ponudu za krilnog nogometaša Manchester Uniteda Angela di Mariju.

Katalonski Sport tvrdi da je Barca održala incijalne razgovore s Di Marijom i njegovim predstavnicima, ali još uvijek nisu ušli u pregovore s Manchester Unitedom.

Di Maria nije puno pokazao u dresu Uniteda u prošloj sezoni i Louis van Gaal je spreman da ga proda za naknadu oko 60 miliona funti.

Barcelona želi da angažuje krilnog igrača, koji je na Old Traffordu u 32 utakmice postigao četiri gola, a klub ga je prošlog ljeta doveo iz Real Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pored Barcelone, za Di Mariju se već neko vrijeme zanima i minhenski Bayern, koji također ima potrebu da dovede krilnog nogometaša.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.