"Barca sve njih dovodi da igraju za Messija"

Ronaldo ima svoje mišljenje

"Barca sve njih dovodi da igraju za Messija"

Veoma zanimljivu priču donosi španski list Diario Gol, a odnosi se na Cristiana Ronalda i njegovo mišljenje o najskupljem pojačanju Barcelone Ousamni Dembeleu.

Podsjetimo, francuski fudbaler je prošlog ljeta stigao u Barceloonu u transferu vrijednom 105 miliona eura, a kako prenosi pomenuti izvor, Cristiano Ronaldo je u to vrijeme rekao sigračima iz Reala da nikada nije čuo za Dembelea. 

"Sve njih Barca dovodi samo da igraju za Messija. Tako je bilo sa Neymarom, tako će biti i sa ovim novim", rekao je navodno Ronaldo u to vrijeme saigračima iz Reala. 

Naravno, teško je povjerovati u to da Ronaldo nikada nije čuo za Dembelea obzirom da je Francuz igrao za Borussiju Dortmund i reprezentaciju Francuske, ali možda mu možemo povjerovati jer je već ranije imao dosta izjava o tome da ne prati Bundesligu. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Portugalski fudbaler je prije nekoliko godina priznao da nikada nije čuo za Marija Gotzea i tom prilikom je otkrio da nema često priliku gledati njemački fudbal.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti