Barca želi Coutinha: Spremna bogata ponuda
Foto: EPA

Napušta li Brazilac Liverpool?

Barca želi Coutinha: Spremna bogata ponuda

Ugledni Sky Sports prenosi da su čelnici Barcelone spremni ponuditi Liverpoolu više od 70 miliona funti za njihovog ponajboljeg igrača Philippea Coutinha.

pak, Sky Sports prenosi i da su izvori bliski klubu sa Anfielda istakli da Coutinho "100% nije na prodaju".

Sjajni Brazilac je u januaru ove godine produžio ugovor sa Liverpoolom do 2022. godine, a u njegov novi ugovor nije ugrađena otkupna klauzula, tako da bi njegov transfer morao odobriti Liverpool.

Kako sada stvari stoje, Liverpool će odbiti ovu ponudu za Coutinha, međutim svjedoci smo, zadnjih godina, astronosmkih transfera u Evropi, tako da nije isključeno da Barca "pojača" svoju ponudu i natjera čelnike Liverpoola da dobro razmisle o prodaji brazilskog veznjaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Coutinho je prošle sezone igrao fantastično u dresu Liverpoola, te je u 31 utakmici u Premier ligi postigao 13 golova i upisao sedam asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi