Barcelona dovela peto pojačanje za narednu sezonu?

Luciano Vietto na korak od Barce

Barcelona dovela peto pojačanje za narednu sezonu?

E. Čaušević

Čelnici Barcelone ovog ljeta su odlučili da podmlade svoju ekipu, te su na Camp Nou doveli nekoliko zvučnih pojačanja.

Naime, Barcelona je ovog ljeta već dovela četiri igrača koji su mlađi od 25 godina, a na pragu prelaska u katalonsku ekipu je i mladi napadač Atletico Madrida Luciano Vietto.

Ovaj 22-godišnji fudbaler u Atletico je stigao prošlog ljeta iz Villarreala, ali se nije uspio nametnuti Diegu Simeoneu. Španski mediji danas su objavili da je Vietto na korak od Barce, te da bi sutra trebao potpisati za ovaj klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovu informaciju prenijeli su katalonski mediji, a jedan od prijatelja igrača Atletico Madrida potvrdio je da je Vietto danas otputovao u Barcelonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi