Barcelona dovodi pojačanje koje niko nije očekivao?

Žele Jonasa iz Benfice

Barcelona dovodi pojačanje koje niko nije očekivao?

E. Čaušević

Ekipa Barcelone prošle sedmice startala je sa pripremama za narednu sezonu.

Tim Luisa Enriquea naredne subote očekuje prva pripremna utakmica, a protivinik će im biti ekipa Celtica. Barca je ovog ljeta dovela četiri nova igrača, ali je jasno da katalonski tim nija završio sa ljetnim prelaznim rokom.

Naime, španska "Marca" piše da Barcelona ima namjeru da dovede napadača Benfice, Jonasa. Ovaj Brazilac je nekada igrao u Valenciji i iza sebe ima sjajnu sezonu u Portugalu.

Ove špekulacije potvrdio je i agent 32-godišnjeg fudbalera, Iago Concalves, koji je izjavio da ga je kontaktirala Barcelona. Ipak, još uvijek nije poznato da li je katalonska ekipa poslala zvaničnu ponudu za brazilskog fudbalera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jonas s Benficom ima ugovor do ljeta 2018. godine i portugalski tim će napustiti samo u slučaju da obje strane budu zadovoljne ponudom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi