Barcelona dovodi veliko pojačanje iz Monaca?

Lemar na meti Katalonaca

Barcelona dovodi veliko pojačanje iz Monaca?

E. Čaušević

Barcelona će na ljeto pokušati dovesti nekoliko pojačanja na Nou Camp, a skauti katalonske ekipe već imaju nekoliko imena na listi.

Monaco igra sezonu iz snova, a mnogi igrači francuske ekipe nalaze se na meti evropskih velikana. Jedan od njih je i Thomas Lemar koji je svojim sjajnim igrama privukao interes mnogih klubova.

Poznato je da je za veznog igrača Monaca zainteresovan Manchester City kojeg je upravo francuski tim izbacio iz osmine finala Lige prvaka. Ipak, City nije jedini koji želi Lemara jer je interes za 21-godišnjg igrača pokazala i Barcelona.

Katalonski klub je spreman da ponudi oko 30 miliona eura za francuskog fudbalera koji je u dosadašnjem dijelu sezone postigao 11 golova u svim takmičenjima, te je upisao osam asistencija. S druge strane, špekuliše se da je City spremio 140 miliona funti za zvijezde Monaca, Kyliana Mbappea, Lemara i Benjamina Mendyja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi