Barcelona još jednom razočarala navijače

Mina stiže iz Palmeirasa

Barcelona još jednom razočarala navijače

E. Škorić

Prema pisanju katalonskog Sporta, Barcelona je u Brazilu pronašla novo pojačanje.

Barcelona želi da pojača odbranu i navodno je dogovorila dolazak Kolumbijca Yerryja Mine iz Palmeirasa, koji će Katalonce koštati samo devet miliona eura.

Mina će ostati u Brazilu do zime zbog povrede, a onda će u januaru doći u Barcelonu. S Palmeirasom je prošle sezone osvojio naslov prvaka u Brazilu i bio je u idealnom timu brazilskog prvenstva.

U dresu Kolumbije upisao je devet nastupa i radi se o perspektivnom igraču, mada su navijači Barcelone očekivali puno više, obzirom na novac koji se zaradio prodajom Neymara PSG-u.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U Barcelonu je ranije stigao Paulinho koji je igrao u Kini, ali dolazak igrača poput Coutinha je ono čemu se pristalice Barce nadaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi