Barcelona nakon Valdesa ostaje i bez drugog golmana

Prema tvrdnjama katalonskog Sporta

Barcelona nakon Valdesa ostaje i bez drugog golmana

Victor Valdes je odigrao svoj posljednji susret za Barcelonu, a čini se da nije jedini golman katalonskog kluba koji će napustiti Camp Nou na kraju sezone. 

Prema pisanju katalonskog Sporta, Jose Manuel Pinto koji je u Barcu stigao u sezoni 2007/2008. rekao je saigračima, kako će mu ovo biti zadnja sezona u dresu Barcelone. 

Prije par dana i sportski direktor Barcelone, Andoni Zubizarreta rekao je kako su razgovori sa Pintom obavljeni. Ukoliko golman Barcelone bude slijedio Valdesov put, onda će Barceloni narednog ljeta trebati dva golmana. 

Pitanje je šta će Barcelona uraditi obzirom da je FIFA zabranila katalonskom klubu sve transfere do ljeta 2015. godine zbog potpisivanja ugovora sa maloljetnim igračima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.