Barcelona namjerava platiti 30 miliona eura za Pjanića?

Katalonci dobijaju bitku za Malog princa?

Barcelona namjerava platiti 30 miliona eura za Pjanića?

Katalonski 'Sport' danas donosi priču da je Barcelona obnovila interes za dovođenje Miralema Pjanića.

Katalonci su i ranije bili zainteresovani za fudbalera Rome, ali su Rimljani uspjeli da odole tim ponudama. Ipak, kako se prelazni rok bliži početku, tako i Barca traži pojačanja, a na listi želja ponovo je Pjanić.

Barcelona će navodno sada poslati i ponudu na adresu kluba iz Rima i to tešku 30 milion eura za koju se smatra da bi Roma trebala prihvatiti.

Isti izvor prenosi da će Barca imati konkurenciju u Bayernu, te da je Ancelotti već kontaktirao Pjanića, ali da dogovora još uvijek nema.

Također, podsjećaju da je Pjanić već sarađivao sa Enriqueom u Romu i da bi to sigurno mogla biti prednost kada je u pitanju njegov transfer u Barcu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da se u kontekstu Pjanića također spominju i Juventus te Chelsea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi