Barcelona: Ne zanima nas Mandžukić

Traže napadača, no neće Mandžukića

Barcelona: Ne zanima nas Mandžukić

E. Škorić

Barcelona traži napadača, ali iz kluba su danas objavili kako ih ne zanima Mario Mandžukić.

Glasine su kružile kako bi Juventusov napadač mogao da potpiše ovog ljeta za Barcelonu, no na Nou Campu su poručili da ih ne zanima hrvatski napadač.

Naime, predstavnik kluba Albert Soler tvrdi da klubu trebaju mlađi igrači i da po tim parametrima Mandžo nije rješenje za Barcu.

Podsjećamo, Barca traži napadača koji bi rasteretio Neymara, Suareza i Messija, a zaista je velika lista onih koji se povezuju s Kataloncima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Potencijalnim pojačanjem smatra se Jonathan Calleri, 22-godišnjak koji je od narednog ljeta slobodan igrač, a sada nastupa u Sao Paulu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti