Barcelona nudi jednog igrača za Coutinha?

Rakitić ide u Liverpool?

Barcelona nudi jednog igrača za Coutinha?

E. Čaušević

Philippe Coutinho već nekoliko mjeseci povezuje se sa prelaskom u Barcelonu, a navijači katalonske ekipe s nestrpljenjem čekaju ljetni prelazni rok.

Čelnici Barcelone ozbiljno su "zagrijani" da na ljeto u svoje redove dovedu reprezentativca Brazila za kojeg mnogi vjeruju da bi se savršeno uklopio u igru Blaugrane. Španski AS jutros je objavio da je Barca spremila zanimljivu zamjenu na ljeto.

Navodno, katalonski klub je spreman Liverpoolu ponuditi Ivana Rakitića i 15 miliona eura za 24-godišnjeg Brazilca. Rakitić je tek nedavno potpisao novi ugovor s Barcom, ali očito da mu to ne garantuje ostanak na Nou Campu.

Rakitić je veći dio ove sezone bio na klupi nakon manjeg sukoba sa Luis Enriqueom, ali su se stvari izgladile u prethodnim sedmicama. Bit će zanimljivo vidjeti da li će se Barcelona odreći hrvatskog reprezentativca u zamjenu za Coutinha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije