Barcelona ponudila Iniesti doživotni ugovor

Tvrdi Mundo Deportivo

Barcelona ponudila Iniesti doživotni ugovor

Španski medij Mundo Deportivo objavio je kako Barcelona nudi doživotni ugovor Andresu Iniesti. 

Ovom iskusnom veznjaku ugovor sa Barcelonom ističe na kraju sezone. Bilo je govora da bi mogao da ode sa Nou Campa, jer se prema njegovim riječima "zasitio", no u Barceloni čine sve kako bi ga zadržali. 

Kako navodi Mundo Depotivo, čelnici Barcelone su ponudili Iniesti doživotni ugovor prema kojem bi na kraju svake sezone mogao da odluči kada je dosta i kada želi da završi sa profesionalnim iranjem fudbala. 

Navodno ni sam Iniesta ne bi imao ništa protiv toga, pa se obnova ugovora očekuje u narednim mjesecima. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iniesta je, podsjećanja radi, stigao u Barcelonu sa svega 12 godina iz Albacetea, a u dresu Blaugrane je odigrao preko 400 utakmica. Noseći katalonski dres osvojio je čak 30 trofeja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi