Barcelona pozvala Guardiolu na finale Lige prvaka

Dolazi u Berlin

Barcelona pozvala Guardiolu na finale Lige prvaka

Pep Guardiola doći će 6. juna u Berlin na finale Lige prvaka između Barcelone i Juventusa i to kao trener, ali bivši. 

Naime, potpredsjednik Barcelone Jordi Cardoner pozvao je na finale, kao goste kluba, sve trenere koji su svojevremeno doveli katalonski klub u finala Lige prvaka.

Pored Guardiole, svoje mjesto u svečanoj loži Olimpijskoj stadiona u Berlinu još će naći Terry Venables, Johan Cruijff i Frank Rijkaard. 

"Na nesreću, Enrique Oriazola, koji je bio trener Barcelone protiv Benfice u Bernu, preminuo je prije dvije godine. Bilo bi odlično kada bi se svi pojavili na Olimpijskom stadionu u Berlinu 6. juna", kazao je Cadener za Esports3.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije