Barcelona prihvatila ponudu za Alena Halilovića?

Karijeru nastavlja u HSV-u

Barcelona prihvatila ponudu za Alena Halilovića?

E. Čaušević

Hrvatski reprezentativac Alen Halilović ovog ljeta će gotovo sigurno napustiti redove Barcelone.

Halilović je prošle sezone igrao na posudbi u Sporting Gijonu nakon čega se vratio u katalonsku ekipu. Ipak, hrvatski fudbaler se neće dugo zadržati na Camp Nou, jer je Barcelona spremna da proda Halilovića.

Kako prenosi katalonski "Sport" Barcelona je danas prihvatila ponudu HSV-a za Halilović. Navodno, ovaj fudbaler će karijeru nastaviti u bundesligašu koji je Barci plati 5,5 miliona eura za Halilovića.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Katalonski klub će nakon završetka sljedeće sezone imati pravo da ga otkupi za deset, odnosno za dvije godine zaa 12,5 miliona eura od HSV-a. "Sport" navodi da je Halilović sa njemačkom ekipom potpisao ugovor na četiri sezone. Još uvijek se čeka da katalonska ekipa zvanično potvrdi ovaj transfer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi