Barcelona spremna prihvatiti ponudu za Turana?

Nije se nametnuo Enriqueu

Barcelona spremna prihvatiti ponudu za Turana?

Turski reprezentativac Arda Turan nije uspio opravdati epitet pojačanja u Barceloni. 

Iskusni Turan je u katalonski klub dospio iz Atletico Madrida u julu 2015. godine i na službeni debi zbog FIFA-ine zabrane je morao čekati sve do januara, no ni nakon toga se nije uspio nametnuti. 

Nije tajna da je Turan zažalio što je došao u Barcelonu, a toga je svjestan i Enrique koji je, prema navodima španskih medija, odlučio veznjaka pustiti u Kinu odakle stižu izrazito 'debele' ponude. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ove sezone Turan je u dresu Barcelone postigao dva pogotka i upisao četiri asistencije. Prethodno je igrao za Atletico Madrid, Galatasaray i Manisaspor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi