Barcelona: Tužili smo Neymara!
Foto: EPA

Traže 8.5 miliona eura

Barcelona: Tužili smo Neymara!

E. Škorić
Teme:

Barcelona je danas objavila kako je tužila Neymara zbog transfera u PSG.

Neymar je za 222 miliona eura u rekordnom transferu iz Barcelone prešao u PSG. Premda se činilo da je sve gotovo po tom pitanju, još uvijek postoje stvari koje nisu do kraja riješene, pa u redovima španskog velikana žele da se iste ispoštuju.

Katalonci se ne mire zbog odlaska Brazilca, a danas su objavili da je zbog nepoštivanja posljednjeg ugovora pokrenut postupak protiv Neymara. Barca je tužila napadača i traži 8.5 miliona eura.

Neymar je u međuvremenu proigrao u PSG-u i briljira na početku sezone, a vjerujemo da će se "snaći" i za ovih 8.5 miliona eura. U Barceloni su naveli da je "povrijedio ugovor" i da bi trebao za isti platiti spomenuti iznos.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi