Barcelona u januaru dovodi Srnu?

Tvrdi katalonski Sport

Barcelona u januaru dovodi Srnu?

Doskorašnji hrvatski kapiten Darijo Srna u januaru će pojačati Barcelonu, tvrdi katalonski list Sport.

Nakon što je Dani Alves napustio Barcelonu nastala je 'rupa' na poziciji desnog beka, a činjenica da ukuse nije zadovoljio Aleix Vidal natjerala je čelnike kluba da potraže novo rješenje.

U medijima kao jedna od opcija spominje se Darijo Srna. Dugogodišnji igrač Šahtara je i ranije bio želja Barcelone, a Luis Enrique je navodno ocijenio da njegovo dovođenje ne bi bila skupa investicija i još bi dobio igrača  koji bi svojim kvalitetom i iskustvom bio idealno rješenje u borbi na više frontova. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, treba naglasiti da je prva želja Barcelone Hector Bellerin iz Arsenala, ali on je prilično skup i pitanje je da li bi Wenger pristao na njegovu prodaju.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi