Barcelona već izmišlja izgovore za odbranu Ronaldinha

Brazilac se nije pojavio na stadionu

Barcelona već izmišlja izgovore za odbranu Ronaldinha

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Barcelone, Ronaldinho, ponovo je dospio u centar pažnje španskih medija.

Ronaldinho je proglašen nedavno za ambasadora Barcelone, ali je već prvi radni dan napravio problem. Brazilac je trebao prisustvovati u subotu utakmici Barce i Deportiva, ali je umjesto toga Ronaldinho odlučio da ode na plažu.

Ovaj potez brzo je dospio u medije, a da stvar bude još gora Ronaldinho je postavio fotografiju na Instagram koje je bila dokaz za ovu priču. Ronaldinho nije počeo ni kako treba raditi za svoj nekadašnji klub, a čelnici katalonske ekipe primorani su da izmišljaju izgovore za njegove poteze.

"Očekivali smo da se Ronaldinho neće pojaviti na utakmici. Znali smo da postoji mogućnost da napusti Barcelonu jer je imao zakazan let. Također, fotografija koja je digla prašinu nastala je dan prije", poručili su iz Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi