Barcelona želi golmana Leicestera

Ponuda za Schmeichela

Barcelona želi golmana Leicestera

M. Šljivak

Golman Leicestera Kasper Schmeichel mogao bi od ljeta obući dres velike Barcelone.

Sin legende Manchester Uniteda Petera Schmeichela brani na vrhunskom nivou ove sezone, a njegov Leicester je blizu naslova prvaka.

Odbranama je privukao interes Barcelone, koja je prema navodima engleskih medija, spremna izdvojiti 15 miliona funti za 29-godišnjeg čuvara mreže.

Danac bi na Nou Camp stigao kao zamjena za Marca-Andrea ter Stegena, koji će vjerovatno napustiti klub, a sigurno je da bi i sam Schmeichel rado prihvatio ponudu katalonskog velikana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Član Leicestera Kasper je postao 2011. godine. Prethodno je branio za Leeds, Notts County, Coventry i Cardiff, a karijeru je počeo u Manchester Cityju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi