Barcelonin treći dres predmet ismijavanja na internetu

Navijači razočarani

Barcelonin treći dres predmet ismijavanja na internetu

E. Čaušević

Barcelona je na kraju ove sezone odlučila promijeniti glavnog sponzora, te na prednjoj strani dresa ovog kluba više neće pisati Qatar Airways, već Rakuten.

Katalonski klub je prije dvadesetak dana predstavio dres u kojem će Barca igrati domaće utakmice koji je dobio prolaznu ocjenu kod navijača. Međutim, danas je u javnost procurila fotografija treće garniture dresova Barcelone koja je razočarala fanove ovog kluba.

Treći dres Blaugrane za kratko vrijeme postao je predmet ismijavanja na društvenim mrežama, a ni navijači Barce nisu mogli sakriti da su razočarani. Oni su poručili da se nadaju da će njihov voljeni klub naredne sezone odigrati što manje utakmica u ovim dresovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi