Barci ponuđene rezervne opcije umjesto Coutinha i Dembelea
Foto: EPA

Nude im Draxlera i Di Mariju

Barci ponuđene rezervne opcije umjesto Coutinha i Dembelea

M. Šljivak

Španski velikan Barcelona na sve moguće načine ovog ljeta pokušava dovesti Philippea Coutinha i Ousmanea Dembelea

Navijači katalonskog kluba nestrpljivo čekaju pojačanja nakon odlaska Neymara, ali za sada čelnici Barce ne uspijevaju da angažuju ove fudbalere.

Liverpool i Borussia Dortmund lagano odbijaju sve ponude, a danas je engleski velikan obio čak 125 miliona eura za Coutinha.

Barceloni se proteklih dana nude mnogobrojna imena. Kako ne uspijevaju da završe igrače koje žele, sada su na red došle rezervne varijante.

Navodno, ekipi s Nou Campa je ponuđen fudbaler PSG-a Julian Draxler. Sjajni njemački fudbaler dolaskom Neymara je pao u drugi plan, pa bi do kraja prelaznog roka on mogao završiti u Barceloni

Još jedna opcija je Angel Di Maria. Iskusni fudbaler također nastupa za PSG, ali francuski klub ima namjeru da ga proda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dolazak Neymara je poremetio mnogo toga u pariškom klubu, pa su zbog financijskog fair playa, primorani prodati nekoliko fudbalera, ako žele izbjeći kaznu.

Iz Pariza bi na kraju mogli otići Draxler i Di Maria koji se za sada rezervne opcije katalonskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi