Bartolović: Ne znam kako ću sastaviti tim za Dinamo

Trener Cibalie pred gostovanje Dinamu

Bartolović: Ne znam kako ću sastaviti tim za Dinamo

S. Mlaćo

U drugom kolu 1.HNL večeras će na Maksimiru snage odmjeriti Dinamo i Cibalia.

 Modri su veliki favoriti u ovom meču i sve osim visoke pobjede bilo bi ravno iznenađenju, pogotovo ako uzmemo u obzir veoma tešku situaciju koja vlada u redovima tima iz Vinkovaca.

Naime, nekadašnji član nogometne reprezentacije BiH, danas trener Cibalie Mladen Bartolović uopće ne zna kako sastaviti tim za večerašnju utakmicu.

"Tjedan nam je bio turbulentan, uostalom kao i svi otkako sam došao, očito nam je takva sudbina. Otišla su nam dva igrača, Mišić i Šimunac, njima je strpljenje došlo do krajnjih granica i dečki su otišli. Smeta mi što su to igrači koji su osigurali ostanak Cibalije u Prvoj ligi i nitko u klubu nije imao više razumijevanja za njih. Nadam se da će Uprava početi brzo rješavati probleme, da više neće biti odlazaka, jer ja u ovom trenutku stvarno ne znam kako ću sastaviti momčad za Dinamo", kazao je Bartolović za Glas Slavonije.

Uprkos velikim problemima ne gubi nadu.

"Pripreme za Dinamo smo odradili kako smo odradili, igrači rade, hoće, žele i tu nema zamjerki. No, hoće li pristup protiv Dinama biti kao onaj s Interom vidjet ćemo. Očekuje nas jak suparnik, a mi ćemo pokušati napraviti sve što je u našoj moći da makar namučimo favorita", jasan je Bartolović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi