Bartomeu: Ancelotti nije zanimljiv Barceloni

Demantovao glasine

Bartomeu: Ancelotti nije zanimljiv Barceloni

Luis Enrique još nije potvrdio ostaje li i naredne sezone na klupi Barcelone, pa su tako krenule glasine o njegovom eventualnom nasljedniku. 

Jedna od najzanimljivijih je i ona da bi baš Carlo Ancelotti mogao preuzeti Barcelonu, ali ta nagađanja brzo je odbacio Joseph Maria Bartomeu.

"Moram reći da ništa od toga nije istina, Ancelotti nije zanimljiv Barceloni. Očito je da neko pokušava unijeti nervozu u klub. Dakle, nema nikakvog popisa trenera koji bi trebali zamijeniti Luisa Enriquea", odlučan je predsjednik katalonskog kluba. 

Bartomeu je tokom razgovora za španske medije potvrdio da je Daniju Alvesu ponuđen novi ugovor. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Alvesu smo dali najbolju moguću ponudu. Sad je na njemu da odluči. Iskreno, ne znam hoće li ostati ili ne..."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti