Bartra: Bale me uhvatio nespremnog

Oglasio se i defanzivac Barcelone

Bartra: Bale me uhvatio nespremnog

A. Beganović

Fantastični pogodak Garetha Balea, kojeg je postigao Barceloni u finalu Kupa kralja još uvijek je top tema u španskim medijima.

Naime, danas se oglasio i defanzivac Barcelone Marco Bartra, kojeg je Bale pretrčao kao da ga nema, rekavši da ga je Velšanin uhvatio umornog.

"Bale me uhvatio umornog. Ne želim umanjiti njegove zasluge, on je fantastičan igrač, ali bio sam spuštenog garda", istakao je Bartra.

"Mnogo sam sazrio u duelima s Realom i Atleticom, a sve utakmice do kraja sezone za nas su finala i moramo im pristupiti kao meču s Athletic Bilbaom", dodao je defanzivac Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.