Bartra na putu za Premiership

Liverpool želi defanzivca

Bartra na putu za Premiership

M. Šljivak

Marc Bartra mogao bi u ljetnom prelaznom roku promijeniti sedinu.

Fudbaler Barcelone planira odlazak s Nou Campa zbog nedostatka minutaže, a tim koji ga želi u svojim redovima želi vidjeti je Liverpool.

Španski El Confidencial tvrdi kako je već uspostavljen kontakt između štopera Barce i rukovodstva Redsa i da je već izvjesno kako će Bartra u budućnosti nositi dres tima s Anfielda.

Ovaj 25-godišnji fudbaler i proteklog ljeta se povezivao s odlaskom iz kluba. Ipak, ostao je u klubu, ali je i ove sezone tek rezerva.

Odigrao je 22 utakmice. Od toga je samo 11 puta nastupio u Primeri i vjerovatno je ovo njegova posljednja sezona na Nou Campu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bartra je prošao sve omladinske kategorije Barce, a član prvog tima je od 2012. godine.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi