Bartra: Najgorih 15 minuta u mom životu

Prisjetio se incidenta

Bartra: Najgorih 15 minuta u mom životu

E. Škorić

Marc Bartra u bolnici se oporavlja od povrede ruke koju je zadobio nakon eksplozije u blizini autobusa dortmundske Borussije.

U utorak navečer desio se bombaški napad na autobus Borussije uoči utakmice protiv Monaca, a najgore je prošao Bartra, kome je stradala ruka. On je završio u bolnici, a danas mu je u posjetu stigla porodica.

"Danas sam imao posjetu ljudi koje najviše volim. Oni su moje sve i zbog njih se borim da prevladam sve prepreke. A ono što mi se dogodilo je nešto najgore što sam doživio i to nikome ne bi želio. Bol, panika, nesigurnost... Nisam znao šta se dešava i koliko će trajati. Ovo je bilo najdužih i najtežih 15 minuta u mom životu", rekao je Bartra, pa je dodao:

"Sve što tražim je da živimo u miru i da ne bude rata. Ovih dana gledam natečeni zglob i znate li šta osjećam? Ponos! Gledam ponosno na ovo. Hvala svima koji su se potrudili da se što prije izliječim. Hvala svima na porukama i mom klubu. Veliki pozdrav svima".

Uz sve napisano, Bartra je priložio i fotografiju iz bolnice.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi