Bartri pala cijena klauzule

Dobra prilika za mnoge klubove

Bartri pala cijena klauzule

D. Vejo

Barcelona će ovog ljeta muku mučiti sa zadnjom linijom jer Mathieu je povrijeđen, Alves odlazi ali je na izlaznim vratima i Marc Bartra.

Naime, 25-godišnji Španac mogao bi ovog ljeta napustiti redove Katalonaca. I to za veoma malu klauzulu. U početku je klauzula za mladog štopera iznosila vrtoglavih 30 miliona eura, da bi sada ona bila svega 8 miliona. Veliki pad. A razlog tome je što je Martra ušao u posljednju godinu ugovora sa plavo-crvenim.

Ovu priliku odmah su nanjušili Sevilla i Valencija koji polako spremaju ponude.

Da li će Španac i dalje ostati u Primeri ili će njegova karijera biti nastavljena u nekoj drugoj ligi, pokazat će predstojeći prelazni rok.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi