Barzagli napustio kamp reprezentacije Italije

Defanzivac Juventusa oslobođen obaveza u reprezentaciji

Barzagli napustio kamp reprezentacije Italije

D. Rakanović

Defanzivac Juventusa Andrea Barzagli napustio je kamp reprezentacije Italije zbog privatnih razloga, pred predstojeću prijateljsku utakmicu protiv Holandije koja je na rasporedu u utorak u Amsterdamu. 

Barzagli je igrao na jučerašnjoj utakmici protiv Albanije u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, koju su Italijani pobijedili sa 2:0.

Kako pišu inostrani mediji, Barzagli je oslobođen obaveza u reprezentaciji ovo popodne zbog privatnih razloga. 

Barzagli, kako pišu mediji u Italiji, ionako nije trebao početi u startnoj postavi utakmicu u utorak, jer selektor Giampiero Ventura želi isprobati nove igrače kao Daniele Rugani i Alessi Romagnoli. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi