Barzagli zbog supruge napustio tabor reprezentacije

Zbog privatnih problema otišao u Torino

Barzagli zbog supruge napustio tabor reprezentacije

E. Čaušević

Odbrambeni fudbaler Juventusa, Andrea Barzagli, prije nekoliko dana napustio je pripreme reprezentacije Italije na iznenađenje javnosti na Apeninima.

Barzagli je na pripreme reprezentacije Italije došao zajedno sa svojim saigračima iz Juventusa, ali je nakon meča sa Albanijom napustio trening kamp ove selekcije. Mnogi su pomislili da ovaj odbrambeni igrač ponovo ima problema s povredom, ali se ispostavilo da su stvari totalno drugačije.

Selektor reprezentacije Italije, Giampiero Ventusa, danas je izjavio da je Barzagli napustio kamp Italije na njegovo dopuštenje, ali da je i njega iznenadio razlog zbog kojeg je igrač Juventusa zatražio da ide.

"Barzagli mi je rekao da ima problema kući sa svojom suprugom. Iznenadio me s tim jer sam računao na njega za prijateljsku utakmicu protiv Holandije. Otkrio mi je da ima ozbiljnih problema i nakon razgovora s ostatkom tima odlučeno je da on može ići", rekao je Ventura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi