Baš je peh: Tužne vijesti za Marca Reusa
Foto: EPA

Teška povreda koljena?

Baš je peh: Tužne vijesti za Marca Reusa

E. Čaušević

Fudbaleri Borussije Dortmund sinoć su osvojili Kup Njemačke nakon što su u finalu savladali Frankfurt sa 2:1.

Dortmund je uspio s titulom da završio sezonu, a navijači i igrači ovog kluba su znali kako proslaviti sinoćnju pobjedu u finalu Kupa Njemačke. Međutim, danas nam stižu loše vijesti iz Dortmunda, jer je novu povredu zadobio Marco Reus.

Ovaj 27-godišnji fudbaler je na poluvremenu morao izaći iz igre zbog povrede koljena. U početku su mnogi pomislili da se ne radi o ozbiljnijoj povredi, međutim prvi pregledi govore suprotno.

Kako piše Bild, Reus je najvjerovatnije zadobio tešku povredu ligamenata desnog koljena i očekuje ga duga pauza. Ukoliko se ispostave tačnim ove informacije Reus će van terena biti najmanje šest mjeseci.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Vidjet ćemo šta će biti. Moramo sačekati šta će reći ljekarski tim. Nisam mogao da potrčim i morao sam napustiti teren", rekao je Reus nakon utakmice.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije