Basaksehir dobio dvije ponude za Višću
Foto: EPA

Tražena roba u Turskoj

Basaksehir dobio dvije ponude za Višću

Na adresu turskog prvoligaša Basaksehira sletjele su dvije konkretne ponude za Edina Višću. 

Višća je i u nedavno završenoj sezoni bio najistaknutiji igrač Basaksehira i u turskim medijima se sve više govori o njegovoj budućnosti, a iako prijelazni rok zvanično nije ni počeo, na adresu kluba su već stigle konkretne ponude.

Potpredsjednik kluba Mustafa Saral je potvrdio kako Višću jure Galatasaray i Trabzonspor. 

"Za Višću su službene ponude poslali Galatasaray i Trabzonspor", kazao je, između ostalog, Saral. 

Višći (27) ugovor sa Basaksehirom inače važi još tri godine, ali zanimanje za brzonogog igrača je sve veće i pitanje je hoće li sa istanbulskim klubom igrati Ligu prvaka naredne sezone. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ove sezone krilni fudbaler reprezentacije BiH je odigrao 43 utakmica za Basaksehir i postigao je pritom 10 pogodaka uz 14 asistencija. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi