Basaksehir dobio dvije zvanične ponude za Višću
Foto: EPA

Espanyol nudi četiri miliona eura, ali...

Basaksehir dobio dvije zvanične ponude za Višću

Od svih reprezentativaca Bosne i Hercegovine, vjerovatno najbolju sezonu odigrao je Edin Višća koji je u dresu Basaksehira postigao 17 pogodaka u 34 utakmice u turskom šampionatu.

Njegove odlične partije u Turskoj nisu prošle nezapaženo, pa je tako interes za Višću pokazao veliki broj klubova iz najjačih evropskih zemalja.

Prema riječima sportskog direktora Basaksehira Mustafe Sarala, na adresu ovog kluba su već stigle dvije zvanične ponude za našeg reprezentativca. Jedan od ta dva kluba je Espanyol...

"Do sada smo dobili dvije zvanične ponude za Višću, a jedna stiže iz Espanyola. Ponudili su nam četiri miliona eura, što je zadovoljavajuća cifra, ali mi želimo dva miliona više", rekao je Saral, te dodao:

"Ukoliko Espanyol zaista želi dovesti Edina Višću, neka poboljša ponudu".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Edin Višća je u Basaksehir, tadašnji Istanbul B.B., stigao iz Željezničara 2011. godine, a igrajući u Super ligi stekao je status reprezentativca BiH i jednog od najboljih fudbalera u Turskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi