Basaksehir odbio ponudu Galate za Višću

Žele više novca

Basaksehir odbio ponudu Galate za Višću

E. Škorić

Galatasaray želi da dovede Edina Višću, ali Basaksehir ne popušta.

Bh. reprezentativac je dobrim igrama u dresu Basaksehira stekao 'tržišnu slavu' i u prelaznom roku je jedan od glavnih junaka turskih medija.

Za njega se, naime, zanima slavni Galatasaray, koji je ponudio četiri miliona eura za našeg krilnog nogometaša, ali u Basaksehiru su procijenili da je to malo i inzistiraju da im se da tri miliona više, odnosno sedam miliona eura.

Galata će nastaviti da juri Višću, koji je također i na meti Trabzonspora, ali Basaksehir ne želi olako da ga pusti, mada već traži njegovu zamjenu u Feyenoordu, pošto se zanima za Eljera Eliju.

Višća je ove sezone odigrao 43 utakmice i postigao je 10 pogodaka uz 14 asistencija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi