Basler tvrdi: Ancelotti odlazi, već ima novi klub
EPA

Italijan napušta Bayern?

Basler tvrdi: Ancelotti odlazi, već ima novi klub

Carlo Ancelotti će, prema tvrdnjama bivšeg fudbalera Bayerna Marija Baslera, napustiti minhenski klub u januaru. 

Italijan je na kormilo Bayerna sjeo u ljeto 2016. godine i do sada je osvojio prvenstvo i dva Superkupa Njemačke, a njegovoj epizodi na Allianz Areni bi mogao doći kraj za nekoliko mjeseci, pošto navodno odlazi u Kinu.

Tako barem tvrdi bivši Bayernov fudbaler Mario Basler. Prema njegovim riječima, Ancelotti je već potpisao ugovor sa jednim klubom iz Kine. 

"Čuo sam da je Ancelotti potpisao ugovor sa jednim kineskim klubom. Prema mojim informacijama, on će napustiti Bayern ove zime, jer tada počinje sezona u Kini", kazao je Basler, dodavši:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Ne mogu potvrditi da je to 100 posto istinito, ali moj izvor je pouzdan."

Ancelottiju inače ugovor sa Bayernom važi još dvije godine. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi