Batshuayi: Motivisan sam, jedva čekam subotu

Napadač spreman

Batshuayi: Motivisan sam, jedva čekam subotu

E. Škorić

Michy Batshuayi sutra će prvi put u jednoj takmičarskoj utakmici od prve minute zaigrati za Belgiju.

Kako se povrijedio Romelu Lukaku, Batshuayi će dobiti šansu na Grbavici. Od prve minute u dresu Crvenih vragova igrao je ranije jedino protiv Češke u prijateljskoj utakmici, a sada ima priliku da starta i u jednoj kvalifikacijskoj utakmici.

"Naravno da želim da igram u subotu. Kada me trener stavi u ekipu, onda nastojim dati sve od sebe", rekao je Batshuayi, pa je dodao:

"Romelu i ja smo drugačiji tipovi. Možda sam tehnički jaki od Romelua, ali on je nevjerovatan golgeter. Ako mene pitate šta mogu da poboljšam, to je onda realizacija. Bliži se Svjetsko prvenstvo, gladan sam, izuzetno sam motivisan".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Napadač Chesleaja predvodi Belgiju sutra od 18 sati na Grbavici, a Crveni đavoli su se ranije plasirali na Mundijal u Rusiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije