Bauza žestoko uvrijedio Maura Icardija

Ne treba se više nadati pozivu

Bauza žestoko uvrijedio Maura Icardija

E. Čaušević

Selektor Argentine, Edgardo Bauza, prije nekoliko danas saopštio je spisak igrača za naredne mečeve ove reprezentacije.

Ono što je bilo u centru pažnje nakon toga jeste da napadač Intera, Mauro Icardi, ponovo nije dobio poziv iako prema mišljenju mnogih već odavno to zaslužuje. Argentinska javnost je kritikovala selektora ove selekcije, ali je on ubrzo odgovorio.

"Postoje novinari koji me stalno gnjave s pitanjima oko Icardija. Za mene je on samo napadač koji ima dobru završnicu i to je to. Higuain je prvi napadač, Pratto je njegova rezerva, a Icardi će dobiti poziv samo ako se neko od njih dvojice povrijedi", rekao je Bauza.

Icardi je poznat po tome da nema dlake na jeziku i gotovo je sigurno da neće ostati dužan selektoru Argentine. Ipak, ukoliko napadač Intera uzvrati onda tek ne može očekivati mjesto u reprezentaciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi