Bavarci uhvatili zalet, ni Koeln se nije dobro proveo

Bayern slavio sa 4:1

Bavarci uhvatili zalet, ni Koeln se nije dobro proveo

Ekipa Bayerna u posljednje vrijeme doslovno hara Bundesligom i sve svoje protivnike ispraća kući sa punom mrežom. Najnovija žrtva zahuktalih Bavaraca je Koeln, koji je večeras na Allianz Areni poražen rezultatom 4:1.

Već nakon deset minuta bilo je 1:0, a pogodio je Schweinsteiger. Sedam minuta kasnije Ribery je sjajnim golom povisio na 2:0. Nadu gostima vratio je u nadoknadi prvog dijela igre Ujah, koji je smanjio na 2:1.

Ipak, drugo poluvrijeme donosi još dva gola Bavaraca koji su rvo preko Robbena u 67. minuti došli u vodstvo od 3:1, da bi konačnih 4:1 u 75. minuti postavio Lewandowski.

Bila je ovo osamnaesta pobjeda Bayerna u 23 odigrane utakmice, što je i više nego dovoljno za sigurnu prvu poziciju na tabeli Bundeslige. Inače, bavarski gigant u posljednje tri ligaške utakmice ima nevjerovatnu gol razliku 18:1...

Bundesliga, 23. kolo:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern - Koeln 4:1

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.