Bayer krenuo u potragu za Spahićevim nasljednikom

Apotekari dovode stopera

Bayer krenuo u potragu za Spahićevim nasljednikom

A. Beganović

Trenutno četvrtoplasirana ekipa Bundeslige, Bayer Leverkusen, u ljetnom prelaznom roku će u svoje redove dovesti novog stopera.

Nakon što su se odlučili zahvaliti na saradnji našem Emiru Spahiću, koji je svoju epizodu u Bayeru okončao na nesslavan način, čelnici kluba iz Leverkusena su najavili dovođenje novog stopera.

"Naravno, u prelaznom roku ćemo pokušati dovesti stopera", istakao je Rudi Voller, sportski direktor ekipe iz Leverkusena.

Podsjetimo, Bayer je sa Spahićem okončao saradnju pošto se naš reprezentativac potukao sa zaštitarima nakon susreta četvrtfinala DFB Pokala u kojem je Bayern savladao Apotekare.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Spahić se jučer pozdravio sa svojim sada već bivšim klupskim kolegama, te je još jednom istakao da mu je žao zbog incidenta u kojem je učestvovao, a ako je suditi po pisanjima inostranih medija, bez kluba neće dugo biti jer ga žarko žele Galatasaray i Bešiktaš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.